Get Adobe Flash player

Heeft u een auto vanaf ongeveer 2011, dan bestaat de kans dat uw airco in de auto gevuld is met r1234yf.

Allereerst, wat is R1234YF?

Om er even wat scheikunde bij te betrekken, R1234YF is een gefluoreerde, onverzadigde koolwaterstof. Klinkt ingewikkeld en we gaan er verder ook niet op in, maar ten opzichte van het oude koudemiddel R134a is het nieuwe middel 'groener' en heeft minder CO2-emissie. "Dat is dan ook de enige reden waarom het ingevoerd wordt. Gaat puur over 'global warming', niets meer en niets minder.

De werking van het airco systeem is in grote lijnen het zelfde. Alleen voor het servicen van het airco systeem is speciale apparatuur nodig.

Dus mocht het aircosysteem van uw auto voorzien zijn van R1234yf, dan bent u bij Garage Verhagen op het goede adres! Dit kunt u te weten komen door de sticker die zich onder de motorkap bevindt. Of u komt even langs.

Wat kost een airco servicen met R1234YF?

De airco servicen kost € 100,00 ex gas dit kost € 30,00 per 100 gram.

Wij beschikken over moderne apparatuur en de Certificering om alle voorkomende werkzaamheden aan uw airco installatie met garantie uit te voeren.

Werkt de airco van uw auto niet (meer) naar behoren?
Wilt u de airco van uw auto laten bijvullen?
Een van de specialismen van autobedrijf Verhagen is airco onderhoud, of het nu gaat om het inbouwen van een nieuw airco systeem,
het bijvullen van een airco systeem of de reparatie van een airco, wij kunnen u altijd van dienst zijn.
Onze gespecialiseerde ( en gecertificeerde) airco monteurs kunnen met behulp van de nieuwste airco appartuur alle airco systemen
repareren, bijvullen en inbouwen.

 

Wij repareren alle merken auto's;

 

 


De meeste van onze klanten komen uit: Asperen, Rossum, Lingewaal, Leerbroek, Herwijnen, Middelkoop, Zaltbommel, Leerdam, Culemborg
Gorinchem, Waardenburg, Kerkdriel, Rosmalen, Vianen, Tiel en uiteraard Beesd.

 

Uw voertuig verdient Garage Verhagen !

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok